Cocktails

Cocktails sortimentet består  af 11 forskellige smagsvarianter, alle nøje udvalgt efter kundernes efterspørgsel.

Alle cocktails er færdigblandede produkter, og har en alkoholprocent på mellem 10 og 12. Der er lagt vægt på at kunderne både kan smage, mærke og føle alkoholen i disse cocktails.

Målgruppen for produkterne, er både arrangører af events, samt den private forbruger.

Som Arrangør vil du kunne opnå et hurtigt og effektivt salg af cocktails. Dit barpersonale kan effektivt servere mange cocktails på kort tid. Med færdigblandet cocktails, kan du betjene flere gæster med færre bartendere. Ingen halve flasker spiritus eller sække med pantflasker. 

Som privat forbruger får du et stort varieret udvalg af cocktails, uden du selv skal bruge tid på at mixe cocktails. På denne måde opnår du at få den helt korrekte blanding af cocktails hver gang, og slipper samtidigt for at have rester efter festen samt returpant. 

Fælles for alle, det kræver ingen uddannelse eller nærmere erfaring for at kunne servere cocktails. 

DRINKS

Drinks sortimentet består  af 10 forskellige smagsvarianter, alle nøje udvalgt efter kundernes efterspørgsel.

Alle drinks er færdigblandede produkter, og har en alkoholprocent på mellem 3,8 og 5.0. Der er lagt vægt på at kunderne både kan smage, mærke og føle alkoholen i disse drinks.

Målgruppen for produkterne, er både arrangører af events, samt den private forbruger.

Som Arrangør vil du kunne opnå et hurtigt og effektivt salg af drinks. Dit barpersonale kan effektivt servere mange drinks på kort tid. Med færdigblandet drinks, kan du betjene flere gæster med færre bartendere. Ingen halve flasker spiritus eller sække med pantflasker. 

Som privat forbruger får du et stort varieret udvalg af drinks, uden du selv skal bruge tid på at mixe drinks. På denne måde opnår du at få den helt korrekte blanding af drinks hver gang, og slipper samtidigt for at have rester efter festen samt returpant. 

Fælles for alle, det kræver ingen uddannelse eller nærmere erfaring for at kunne servere drinks. Med Cooldrinks Drinks concept betaler du kun for det antal drinks der er solgt. Alle BAG-IN-BOX vejes efter festen og der afregnesefter forbrug.

 FadØL 

Med egen import af tysk kvalites fadøl kan vi tilbyde fadøl til konkurrence dygtige priser.

Husets fadøl er vores populære og velsmagende lyse fadøl. Denne pilsner, er brygget efter den tyske traditionelle opskrift, som fokuserer på den ærlige og ægte pils-smag. Den er blevet tildelt DLG-guldrpisen, og er en kæmpe smagsoplevelse.
 
Derudover har vi vores mørke fadøl KRONBACHER og vores anden lyse fadøl LAHNSTAINER.

BAREN

Du kan leje 2 typer mobilbare hos Cooldrinks.

  • Mobilbar til drinks
  • Mobilbar til drinks og fadøl

Begge mobilbare kommer komplet færdig opsat, så du kun skal tilslutte 230v samt vand. Hvis der ikke er mulighed for vandtilslutning via ½” tilslutning, kan man tilvælge vandbeholder i baren. Dette er fordelagtigt, hvis baren skal være mobil.

Til baren kan man tilkøbe en række færdigblandende drinks, hvor man kun betaler for mængden man bruger. Alle drinks leveres i en 5 liters BAG-IN-BOX, der gør det nemt at skifte kasserne. Hver BAG-IN-BOX inholder 18,75 liter færdigblandet drinks. Feks. 60 drinks á 3 dl.

Efter hvert arrangement vejes boxene for at udregne hvor mange drinks der er blevet solgt. Og kunden betaler derfor kun for det solgte antal drinks.

Fordelen ved Cooldrinks konceptet  er at du kan servere flere drinks langt hurtigere. Drinks serveres på under 5 sekunder, og kunderne vil derfor ikke opleve lige så lang ventetid i baren. Samtidigt er mobilbaren let at flyttes rundt på, til den perfekte placeringer.